تبادل لینک
هوشمند برای
تبادل لینک
ابتدا ما را با
عنوان
نیازمندی های
پزشکی- ورزشی-
علمی ... و
آدرس injast.LXB.ir
لینک
نمایید سپس
مشخصات لینک
خود را در زیر
نوشته . در صورت
وجود لینک ما در
سایت شما
لینکتان به طور
خودکار در سایت
ما قرار میگیرد.
تا این حد كه به عنوان مثال تقلید از صحنه خروج جولیت بینوش از منزل خالی از وسایل همسر كشته شدهاش و كشیدن دستهایش به دیوار سیمانی خیابان به یكی از واجبات فیلمسازی در این جوانها تبدیل شد و...
نگاه فیلمهای كیشلوفسكی تلخ نیست
نگاهی به یكی از تاثیرگذارترین سهگانهها بر جریان سینمای روشنفكری ایران
دلایل اصلی نگارش این یادداشت دو چیز است. اول یادآوری و ادای احترام به سه فیلم مطرح، مهم و پرطرفدار تاریخ سینما و دیگری نگاهی به جریان سازی آنها بر سینمای داخلی ما. دلیل اول البته شاید با این ایراد مواجه شود كه درباره این سهگانه كه بیش از بیست سال از ساختش میگذرد بسیار نوشته شده و مقالات مفصلی از تحلیلگران و منتقدان در آرشیو مجلات سینمایی وجود دارد. شاید این ایراد و انتقاد وارد باشد، اما هدف از این یادآوری رسیدن از یك معرفی (هرچند با تكرار حرفهای گذشته) به یك نتیجه است. زمانی كه این سهگانه معروف شروع به جریان سازی سینمایی خود در داخل كشور كرد، تحلیلگران در حد و اندازه این جریان به آن پرداختند. اما مهمتر از این جریانسازی بر ظاهر و پیكره سینمای روشنفكری، جریانسازی بر تفكر و نگاه نسل هنوز فیلمساز نشده داخلی بود كه طبیعتا امكان پرداختن به آن وجود نداشت. چرا كه آن نسل، سالها بعد نگاه تاثیر گرفتهشان از این آثار را بروز دادند. با متون ادبی و نمایشی، فیلمهای كوتاه، نقدها و در نهایت فیلمهای بلندشان. پس صحبت از تاثیرگذاری سهگانه كیشلوفسكی بر جریان سینمای روشنفكری ایران به این محدود نمیشود كه فلان فیلم، از فلان صحنه فیلم «آبی»، «قرمز» و یا «سفید» الهام گرفته است.
سه گانه درخشان سینمای مدرن
كریستف كیشلوفسكی، كارگردان نامدار لهستانی خالق این سهگانه مشهور سینمای مدرن است. این سه فیلم عبارتند از: آبی (۱۹۹۳)، سفید (۱۹۹۴) و قرمز (۱۹۹۴) كه هر سه نوشته كیشلوفسكی و كریستوف پیسویچ و با موسیقی متن ساخته آهنگساز سرشناس لهستانی، زبیگنف پرایزنر هستند.
روند تلخ، نگاه پر امید و یك دنیا سوء تفاهم
سه گانه كریستف كیشلوفسكی ظاهرا از سه رنگ پرچم فرانسه الهام گرفته و مفاهیم آزادی، برادری و برابری را تداعی میكند. این رنگها نمادی از مفاهیمی هستند كه در فیلم مطرح میشوند و در مقالات فراوانی به آنها اشاره شده و تفاسیر فراوانی در این خصوص وجود دارد.
اما متاسفانه چیزی كه كمتر به آن اشاره شده است و باعث سوء تفاهم سینمای جشنوارهای یا ظاهرا روشنفكری ما شده است این است كه روند دراماتیك و نیز فضاسازی تلخ و گزنده فیلم به اشتباه به نگاه تلخ كیشلوفسكی تعبیر شده است. در صورتی كه اتفاقا سینمای كیشلوفسكی در این سهگانه، با وجود تمام سیاهیها و مصیبتها، سینمایی به شدت امیدوار و روشن بین است. در حقیقت این سیاهی به هیچ وجه نگاه كارگردان آن هم در مقام یك مولف بزرگ و صاحب سبك نیست و این سوء تفاهم سرآغازی بر چیدن آجرهای كج سینمای روشنفكری شده است.
دلیل اصلی این سوء تفاهم ضعف اصلی دانشكدههای هنری و بهخصوص سینمایی و نیز مراكز و آموزشگاههای سینمایی در آموزش درست ساختار سینمایی است. به این معنی كه اساسا ساختار را به گونهای جلوه میدهند كه برای یافتن آن فقط باید سراغ سینمای موج نو یا فیلمهای برگمان و ویسكونتی رفت و اگر این درك از ساختار سینمایی به درستی به دانشجویان انتقال مییافت اساسا پایان فیلم «آبی» باید بر تلخیهای دراماتیكی كه دقیقا طبق شرایط سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن روزهای اروپا ترسیم شده بود میچربید. در پایان فیلم «آبی»، امید به آینده (كه میتوان آن را به آینده كشور كارگردان، فرانسه، یا اروپا تعمیم داد) در تصویری كه از جنین گرفته شده است موج میزند. شخصیت زن فیلم كه در طول فیلم بارها به مرز پوچی و نابودی رسیده حالاست كه سعی میكنند موسیقی همسرش را تكمیل كند. چرا كه حالا فرزندی هست كه بتوان برای آیندهاش سرود اتحاد سر داد.
اما در داخل كشور و بر اساس تغییر و تحولات شدید و اساسی نظام سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، نوعی تلخ بینی و سیاه پسندی رایج شد. این سینمای تلخ پسند با تاثیرپذیری از این آثار مهم اكثرا سینمای مدرن اروپا، با یك سوء تفاهم بزرگ روبهرو شد.
شیوه تلخ و جدی این آثار با نگاه تلخ اشتباه گرفته شد و از همین جا نطفه این انحراف در ذهن كه جوانهای سینما دوست بسته شد و این شیوه تلخ كه با نگاه تلخ اشتباه گرفته شد متاسفانه باز هم راهش را كج تر كرد و به تلخ مزاجی این نسل تبدیل شد. به این معنی كه این نسل صرفا نگاه تلخ را در تفكر و آثارشان بروز نمیدادند بلكه در رفتار و شیوه زندگیشان هم بروز پیدا كرد.
جوانانی سیگار به دست، تلخ اندیش، افسرده و گوشهگیر با حرفهای ناامیدانه از زندگی. این جریان، در سالهای ابتدایی ورود لوحهای فشرده و راحتی دسترسی به آثار تاریخ سینما خیلی شدیدتر از گذشته شد. به نحوی كه در سالهای 78 تا 80 به بعد اگر سری به انجمنها و نهادهای مرتبط با جوانان فیلم كوتاه ساز میزدید با انبوهی از این تیپ جوانان روبهرو میشدید.
این شیوه تلخ مزاجی را در رفتار و تفكراتشان پیرامون زندگی به راحتی میشد دید. علاوه بر این با تماشای خیلی از آثار كوتاه این سالها دغدغههایی به چشم میخورند كه اساسا نه مخاطبانشان با آنها ارتباطی برقرار میكنند و نه اصلا سازندگانشان درك درستی از آنها دارند. تا این حد كه به عنوان مثال تقلید از صحنه خروج جولیت بینوش از منزل خالی از وسایل همسر كشته شدهاش و كشیدن دستهایش به دیوار سیمانی خیابان به یكی از واجبات فیلمسازی در این جوانها تبدیل شد و در هر دو اثری كه از آثار كوتاه آن دوره ببینیم قطعا یك فیلم با این حال و هوا پیدا خواهیم كرد.
و همانطور كه گفته شد این مشكل پیش از اینكه به خود این جوانان برگردد به دانشگاهها و مراكز آموزش سینمایی برمی گردد. كه اساتید در ابتدا از آنتونیونی و تاركوفسكی و كیشلوفسكی شروع میكنند و قرار هم نیست از آن پایین تر بیایند. و وقتی هم كه به این جنس سینما میپردازند اطلاعات اشتباه به دانشجوها و یا هنرجویان میدهند. كه در مواجهه با مثلا فیلم «آبی»، به نابودی ارزشها، انسانیت، پوچی، بیارزشی دنیا و امثالهم میپردازند در صورتی كه تمام فیلم در سكانس آخرش خلاصه میشود و آن تصویر جنین كه تكان میخورد و قرار است برایش سمفونی وحدت اجرا شود.
پایان دوران سركشی
اما چند سالیاست این روند رو به نزول است. این را در نقدها، آثار ادبی و فیلمهای همین جوانان میتوان دید. در این سالها فیلمها با سوء تعبیر اثر هنری خوانده نمیشوند و این نكته بسیار مهمی است. موفقیتهای داخلی و خارجی فیلمی همچون «درباره الی» نشان میدهد كه سینمای هنری فعلی قرار نیست با سازوكارهای اشتباه سینمای اصطلاحا جشنوارهای به راه خود ادامه دهد.
در حقیقت این فیلمسازان سینمای شخصی خود را دارند اما تفاوتشان با سینمای به اصطلاح هنری و روشنفكری كه قبلا سراغ داشتیم كه بهطور خاص نامش را سینمای جشنوارهای میگذاریم این است كه سینمای شخصیشان سازگار است با مولفههای اساسی سینما و این دو با هم در تناقض نیستند. نگاه درست به ساختار و مولفههای اساسی سینما باعث میشود تا دیگر شاهد سوءتفاهمات هنری و روشنفكری نباشیم.
فرارو- روز هشتم جشنواره جمعاً پنج فیلم در سالن اصلی کاخ جشنواره روی پرده رفت که در میانشان نام آثار فیلمسازان مطرحی چون داریوش مهرجویی، سعید سهیلی و کیانوش عیاری به چشم می خورد. گزيده اي از تصاوير روز هشتم جشنواره فجر را از دريچه دوربين خبرگزاري هاي تسنيم، ايسنا و ايرنا ميبينيم:
فرارو- روز هشتم جشنواره جمعاً پنج فیلم در سالن اصلی کاخ جشنواره روی پرده می رود که در میانشان نام آثار فیلمسازان مطرحی چون داریوش مهرجویی، سعید سهیلی و کیانوش عیاری به چشم می خورد. تصاوير خبرگزاري هاي داخلي از فرش قرمز اشباح و حضور بازيگران در روز هشتم در كاخ جشنواره را ميبينيم:
وزارت صنعت، معدن وتجارت در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولان دريافت سبد كالا با اولویت افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) مي توانند علاوه بر مراكز توزيع موجود به فروشگاههای زنجیره ای اتکا نيزمراجعه نمايند.
صراط:وزارت صنعت، معدن و تجارت در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولان دريافت سبد كالا با اولویت افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) مي توانند علاوه بر مراكز توزيع موجود به فروشگاههای زنجیره ای اتکا نيز مراجعه نمايند.
در اين اطلاعيه آمده است: فروشگاههای زنجیره ای اتکا وابسته به نیروهای مسلح، تا پیش از این تنها مسئول ارائه سبد کالایی به افراد واجد شرایط در نیروهای مسلح بود، اما از اين پس با اولویت ارائه سبد کالایی به افراد تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد، کار توزیع سبد کالایی را انجام مي دهد.
دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با بیان اینکه باید امکان نمایش زنده لباس فراهم شود، گفت: ما به دنبال راهاندازی شبکه مد و لباس ایرانی هستیم.
صراط:نشست هم اندیشی سومین جشنواره مد و لباس فجر، نشست هم اندیشی هنرمندان حوزه مد و لباس کشور با حضور جمع کثیری از این هنرمندان و تولیدکنندگان این عرصه در موزه هنرهای معاصر برگزار شد.
در ابتدای این نشست حمید قبادی، دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس کشور ضمن بیان اینکه بسیار خوشحالم که یک سال خوب را در کار گروه ساماندهی مد و لباس جلو بردیم، گفت: بخشی از مطالبات هنرمندان در این سال محقق شد.
وی اظهار داشت: دو نکته اساسی را پیرامون مسائل مد و لباس کشور مطرح میکنم که در واقع دو سیاست محوری ما در حوزه فعالیتهای این دوره از مد و لباس است.
قبادی تأکید کرد: مهمترین و اساسیترین مسئله بحث هویت سازی و هویت یابی مد و لباس کشور است که در این راستا ما با تأکید بر پوشش و مد منطقی، مسئولان را تا حدودی قانع کردیم مقوله مد و لباس در کنار سایر نیازهای اساسی جامعه مطرح است و باید به آن توجه شود.
دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس کشور افزود: سال گذشته که بحث هویت سازی و هویت یابی را شروع کردیم، سعی من این بود که هر کس در حوزه مد و لباس کاری دارد، اساساً دبیرخانه ساماندهی مد و لباس کشور باید به آن پاسخ دهد به طور مثال همواره به مزونها به عنوان یک تهدید در حوزه مد و لباس کشور نگاه میشد غافل از آنکه این مجموعهها به عنوان یک جریان ایده پرداز فعال است ولی مانند سایر نهادها و سازمانها دچار مشکل است.
وی افزود: تفکری که ما در مجموعه کار گروه ساماندهی مد و لباس دنبال کردیم این است که هیچ سؤالی بیپاسخ نماند و در این راستا یکی از نکاتی که پیگیری کردیم قرار دادن لباس در کنار سایر فعالیتهای فرهنگی بود تا بتوان از آن حمایت کرد که در حال حاضر این اتفاق افتاده است.
قبادی ادامه داد: در حال حاضر حوزه مد و لباس مانند سایر فعالیتهای هنری میتواند مؤسسات، مراکز و شرکتهای هنری داشته باشد و تا به امروز بیش از 35 مؤسسه تک منظوره در حوزه مد و لباس در کشور شروع به کار کردهاند.
وی با اشاره به سایر فعالیتهای انجام شده در سال گذشته افزود: کمیسیون صدور مجوزها کار خود را آغاز کرد و دو مجوز برای نمایش زنده و سه مجوز برگزاری نمایشگاه صادر کرد و علاوه بر آن سایتهای حوزه مد و لباس و بیمه هنرمندان مد و لباس و آغاز به کار شورای ارزشیابی هنرمندان کار خود را آغاز کرده است.
این مقام مسئول دومین سیاست خود را ارتقای قدرت انتخاب مردم دانست و گفت: هر فعالیتی که در این حوزه صورت میگیرد باید به قدرت انتخاب مردم کمک کند.
قبادی ادامه داد: اگر موفق بشویم تا پایان سال 93 ، 200 مؤسسه تک منظوره مد و لباس را راه اندازی کنیم و هر مؤسسه در هر فصل 30 مدل ارائه دهد، میتوان از این مسیر قدرت انتخاب مردم را افزایش داد.
وی تصریح کرد: برای انجام هدف فوق پنج شورای راهبردی تشکیل شد که شورای راهبردی علمی دانشگاهی، شورای راهبردی صنعت، شورای راهبردی تولید و فروش، شورای راهبردی بین الملل و شورای راهبردی فرهنگ و هنر مد و لباس که هنوز تشکیل نشده است را شامل میشود.
در بخش دیگری از این نشست هم اندیشی احمد داورزنی، عضو هیئت مدیره صنف پوشاک گفت: هدف ما در بحث مد این بوده که مد زنده بماند زیرا در سایه مد، ما زنده ایم و هدف ما این است که هویت یک زن مسلمان ایرانی حاصل دسترنج خودمان باشد.
همچنین وی گفت: ما نمیدانیم در ایران چند هزار طراح، اتوکار و برش کار و ... وجود دارد؛ به همین دلیل در آخرین جلسه تصمیم به ایجاد سایتهایی گرفتیم که افراد بتوانند در آنجا ثبت نام کنند و آماری از فعالین این حوزه ها به دست بیاید.
تفاهم نامه همکاری انجمن طراحان لباس و دبیرخانه مد و لباس منعقد شد
سپس تفاهم نامه همکاری میان انجمن طراحان لباس و دبیرخانه مد و لباس منعقد شد و قبادی با اشاره به مشکلات بین طراحان و تولیدکنندگان اظهار داشت: ساختار ما غلط است زیرا ساختاری رسمی و بین المللی نیست، در هیچ کجای دنیا دعوا بین طراح و تولیدکننده وجود ندارد و به همین دلیل یکی از کارهایی که در حال پیگیری آن هستیم این است که چرا نباید 20 نمایش زنده لباس داشته باشیم، با انجام این کار میتوان بازار عرضه و تقاضای طرح را فراهم کرد، باید نمایش زنده ایجاد شود و قول میدهم در سال 93 این کار انجام شود.
وی تأکید کرد: باید اجازه دهیم تولیدکننده بهترین طرح را با بهترین قیمت بخرد.
قبادی ضمن بیان اینکه باید فرق بین طراحان وجود داشته باشد، گفت: کارت صلاحیت هنرمندان طراح کاری است که از هفته بعد انجام میشود و براساس آن طراحان به پنج گروه تقسیم میشوند که به دنبال آن رابطه حقوقی بین طراح و تولیدکننده نیز ایجاد میشود.
این مقام مسئول به وجود بانک اطلاعات 15 هزار نفری در حوزه مد و لباس اشاره کرد و افزود: در بانک اطلاعات ما 15 هزار رکورد غیرتکراری مرتبط ثبت شده است و ما بعد از حوزه کتاب دومین مجموعه ای هستیم که اطلاعاتمان ثبت و ضبط شده است.
دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس کشور تصریح کرد: به دنبال راه اندازی شبکه مد ایرانی هستیم و پس از جشنواره کتابخانه تخصصی مد و لباس را راه اندازی میکنیم.
قبادی با بیان اینکه ژورنال خودگردان است، بیان کرد: عین ژورنال را با قیمت تمام شده به شرکتی که کارهایش را انجام داده واگذار کردیم و تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که در نشست رونمایی از ژورنال از آن شرکت خواهش میکنیم ژورنال را حداقل با 40 درصد تخفیف ارائه دهد.
دبیر کار گروه ساماندهی مد و لباس کشور در پایان خاطرنشان کرد: اگر جشنواره مد و لباس خوب برگزار شود، سربلندی طراحان است.
سومین جشنواره مد و لباس فجر از 15 تا 23 اسفند ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار میشود.
مقام های رسمی عربستان سعودی امروز یکشنبه اعلام کردند تعداد تلفات ناشی از آتش سوزی در هتلی در شهر مدینه به ۱۳ نفر کاهش یافته است.
صراط:به نقل از آسوشیتدپرس، در حالی که پیش از این تعداد تلفات ناشی از آتش سوزی هتل زائران در شهر مدینه از سوی مقام های بیمارستانی 15 نفر اعلام شده بود، مقام های عربستانی در تازه ترین برآورد خود اعلام کردند تعداد تلفات ناشی از این حادثه به 13 نفر کاهش یافته است. بر اساس این گزارش کنسولگری مصر در شهر مدینه نیز اعلام کرد، 9 نفر از قربانیان این آتش سوزی زائران مصری بودند و در بین آنها حداقل دو کودک وجود جان خود را از دست داده اند. مقام های سعودی همچنین افزودند، اکثر 130 نفری که در این حادثه آتش سوزی زخمی شده بودند از بیمارستان مرخص شده اند. مقام های بیمارستانی شهر مدینه نیز اعلام کردند، 3 نفر از زخمی های این حادثه همچنان تحت مراقبت های ویژه هستند.
آرش سیگارچی که هم اکنون در خدمت سازمان جاسوسی CIA مشغول به فعالیت است، در مواجه با فراخوان فیس بوکی شورای موسوم به هماهنگی راه سبز امید فتنه گران، با اعتراف به اضمحلال جریان فتنه 88، به این فراخوان واکنش منفی نشان داده است .
صراط:آرش سیگارچی که به جرم جاسوسی و اقدام علیه امنیت ملی محکومیت قضایی در داخل کشور دارد، پس از پناهندگی به امریکا ، سالهاست که یکی از مهره های فعال در بدنه اپوزیسیون محسوب می شود.
آرش سیگارچی که هم اکنون به عنوان کارشناس ارشد صدای امریکا در خدمت سازمان جاسوسی CIA مشغول به فعالیت است، در مواجه با فراخوان فیس بوکی شورای موسوم به هماهنگی راه سبز امید فتنه گران، با اعتراف به اضمحلال جریان فتنه 88، به این فراخوان واکنش منفی نشان داده است .
در پی رویگردانی مردم از حامیان مطالبان کف خیابانی و شکست فتنه 88 ، امسال باز هم شورای هماهنگی راه سبز (ناامید) به سرکردگی اردشیر امیرارجمند دشمنی خود با مردم را از سر گرفته و با انکه سعی کرده توسط اکانت های غیر حقیقی و اجاره ای اش به گستره این موضوع قوت ببخشد، اما نتایج این تحرکات و تلاشهای عبث برایشان ناامیدانه و منفی از آب درآمده است.
این شورای به بن بست رسیده که اکنون با بودجه دستگاههای امنیتی غربی در فرانسه مستقر شده است کمپین هایی را در این خصوص در همان شبکه های اجتماعی معاند تشکیل داده که چنان با طرد و رویگردانی کاربران مواجه شده که صدای اعتراض هم محفلی هایشان هم در آمده است . پیامی که این رویگردانی از دعوت به بی قانونی و ایجاد هرج و مرج به این گروه دست پرورده غربی می دهد درس عبرتی است برای تمامی دشمنان قسم خورده این مرز و بوم تا سرانجام سیاه خودکامگی هایشان را باردیگر با خود مرور کنند . . 3 سال پیش در 25 بهمن ماه سال 1389 ، جریان شکست خورده در انتخابات نهم ریاست جمهوری که علیرغم مدارای مسئولان نظام و دعوت مردم از آنان به رعایت قانون و پیگیری مطالباتشان از مجاری قانونی کشور هنوز بر سرعقل نیامده بود ، با برنامه ریزی و مدیریت برخی از عاملان فتنه 88 ، بار دیگر قانون را زیرپا گذاشته و مطالبات کف خیابانی اش را از سر گرفت.
اما این بار شرایط به گونه ای دیگر رقم خورد ، مردم و مسئولان انتظامی کشور که به وحدت نظر در مضر بودن این جریان غیرقانونی رسیده بودند با انسجام و یکپارچگی که بر علیه جریان فتنه ایجاد شده بود در مقابل آنان با استواری ایستادند و از خسارات جبران ناپذیر بعدی و ایجاد آشوب و فتنه در کشور جلوگیری کردند.
در حالی که وزارت کشور اعلام کرده بود مجوزی برای تجمع و راهپیمایی برای 25 بهمن از سوی این مرجع صادر نشده و این راهپیمایی را به صلاح نمی داند ، اردشیر امیرارجمند، مشاور حقوقی میرحسین موسوی و اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی و مشاور مهدی کروبی در مصاحبه هایی جداگانه با شبکه بی بی سی فارسی در یک حرکت غیرقانونی اعلام کردند که دیگر نیازی به مجوز نیست و راهپیمایی در هر صورت برگزار می شود.
برخورد جدی و قاطعانه مسئولان انتظامی با این جریان فتنه گر موجب کوری چشم فتنه شد اما بسترهایی که قانون شکنان آن را برای هماهنگی های بیشتر استفاده می کردند از جمله شبکه های اجتماعی معاندی چون توییتر و فیس بوک همچنان از خارج از مرزهای کشور به سم پاشی و تبلیغات سوء خود ادامه دادند.
پلیس آمریکا از دستگیری دو زن به اتهام قتل دو کودک با هدف انجام اعمال خرافاتی جنگیری خبر داد.
صراط:پلیس محلی مریلند اعلام کرد: این دو زن 21 و 28 ساله به قتل دو کودک یک و دو ساله اقدام کردند. همچنین ارتکاب به قتل نافرجام و مجروح کردن دو کودک پنج و هشت ساله دیگر نیز که خواهر یا برادر دو قربانی بودهاند، متوجه این دو زن است. یکی از این دو متهم مادر این کودکان بوده است.
پلیس مریلند در توضیح بیشتر این حادثه اعلام کرد: یکی از همسایگان با دیدن درهای باز یک خودرو در نزدیکی محل سکونت این دو متهم و رها شدن یک چاقو در بیرون خودرو مشکوک شده و موضوع را به پلیس گزارش داده است.
پلیس محلی مریلند با اعلام خبر دستگیری این دو زن را تاکید کرد: هر دو کودک بر اثر ضربات چاقو جان خود را از دست دادهاند.
علی پروین سرپرست باشگاه پرسپولیس روز هشتم جشنواره فيلم فجر برای تماشای فیلم «دربست آزادی» که دخترش در آن بازی می کند به برج میلاد رفت. حضور علي پروين در كاخ جشنواره سوژه عكاسان و خبرنگاران حاضر در برج ميلاد شد. دختر علی پروین در فيلم" دربست آزادي" برای اولین بار جلوی دوربین یک فیلم بلند سینمایی رفته است. فیلم «دربست آزادی» در بخش نوعی تجربه سیودومین جشنواره فیلم فجر در ساعت 16:00 در برج میلاد به نمایش در آمد.